Patung Piedra (Xiamen) Co., Ltd.

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD. nyaéta khusus ngadamel patung sareng patung, sapertos patung logam, patung perunggu, patung lega, patung orat, jsb. Itung-itung patung sareng karya seni logam tiasa dianggo janten patung kebon, patung luar ageung, hiasan témbok logam, hiasan buruan, jsb.

Kami gaduh tim anu propésional pisan: desainer / seniman 3D berbakat, pagawé téknis, penjualan anu saé, inspektur QC propésional, tim purna jual anu kuat, anu nyumbang pisan kana karya seni kualitas luhur kami. Patung supa urang ngabantosan klien Amérika Serikat pikeun kéngingkeun harga anu ka-2 dina acara seni anu kasohor di Amérika Serikat, klién Amérika Serikat ayeuna janten koperasi kerjasama jangka panjang, disimpen sababaraha pesenan ka kami per taun.

Tentang Kami

Produk Anyar

  • Contemporary Abstract Mirror Sculpture

    Patung Eunteung Abstrak Kontémporér

    Patung Eunteung ageung didesain janten bentuk abstrak, anu katingalina sapertos supa abstrak. Ukuranna ageung sareng sakitar 2m jangkungna anu cocog pikeun nempatkeun interior sapertos patung hiasan jero ruangan. Patung palsu tiasa disimpen ogé pikeun waktos anu lami sareng henteu masalah pikeun ngajaga langkung ti 50-80 taun. Janten upami anjeun resep patung kerajinan sapertos kieu, punten langsung ngahubungan kami. Kami bakal nawiskeun anjeun harga kalapa pikeun rujukan anjeun. Spésifikasi The Patung Nami: Abstrac ...

  • Golden Flower Stainless Steel Sculpture

    Patung Kembang Emas Kembang Emas

    Naha anjeun katarik ku Patung Stainless Steel Kembang ieu? Desainna réalistis sareng saé saur arca kembang logam ieu tiasa ditempatkeun di kebon atanapi pakarangan salaku patung hiasan seni. Patung logam ageung ieu mangrupikeun patung karesep abdi dina patung tutuwuhan serius. Kami tiasa ngarobih patung naon waé sakumaha sarat anjeun. Wéb kami gaduh sababaraha jinis produk janten anjeun tiasa mariksa éta pikeun rujukan. Detil Arca Arti hiasan seni modéren patung Dimensi ngaropéa patung NO ...

  • Large Outdoor Statues Stainless Steel Sculpture Mushroom Shape Lawn Decoration

    Patung Luar Gedong Patung Baja Baja ...

    Naha anjeun kaget ku patung stainless steel supa ageung ieu? Éta dipasang di padang rumput hejo, AS. Arca supa ngagaduhan tempat kadua di hiji kasenian seni AS anu kasohor di antawis 50 arca patung.You tiasa ningali diri tina permukaan, kusabab dilakukeun kana permukaan kaca sareng gloss tinggi ku las sareng ukiran. Dirancang janten bentuk supa, éta langkung spektakuler upami anjeun ningali di dinya. Sareng klien asing urang gaduh penghargaan anu luhur pikeun patung luar ieu ageung. Naha henteu milih éta salaku kebon atanapi halaman ...

Nyarankeun Produk

Contemporary Abstract Mirror Sculpture

Patung Eunteung Abstrak Kontémporér

Patung Eunteung ageung didesain janten bentuk abstrak, anu katingalina sapertos supa abstrak. Ukuranna ageung sareng sakitar 2m jangkungna anu cocog pikeun nempatkeun interior sapertos patung hiasan jero ruangan. Patung palsu tiasa disimpen ogé pikeun waktos anu lami sareng henteu masalah pikeun ngajaga langkung ti 50-80 taun. Janten upami anjeun resep patung kerajinan sapertos kieu, punten langsung ngahubungan kami. Kami bakal nawiskeun anjeun harga kalapa pikeun rujukan anjeun. Spésifikasi The Patung Nami: Abstrac ...

Golden Flower Stainless Steel Sculpture

Patung Kembang Emas Kembang Emas

Naha anjeun katarik ku Patung Stainless Steel Kembang ieu? Desainna réalistis sareng saé saur arca kembang logam ieu tiasa ditempatkeun di kebon atanapi pakarangan salaku patung hiasan seni. Patung logam ageung ieu mangrupikeun patung karesep abdi dina patung tutuwuhan serius. Kami tiasa ngarobih patung naon waé sakumaha sarat anjeun. Wéb kami gaduh sababaraha jinis produk janten anjeun tiasa mariksa éta pikeun rujukan. Detil Arca Arti hiasan seni modéren patung Dimensi ngaropéa patung NO ...

Outdoor Sculpture for exhibition show

Patung Luar pikeun acara paméran

Patung luar mangrupikeun raksasa anu tiasa dijaga salaku hiasan luar, sapertos hiasan alun-alun, hiasan acara seni sareng sateuacana. Dirancang kalayan bentuk cock, éta digosok kalayan pangaruh kaca sareng warna emas. Sareng éta bénten sareng warna emas umum, anu patung jago ieu nganggo warna emas anu élékopér janten anjeun tiasa ningali bayangan bayangan di dieu. Tapi warna emas lumayan teu tiasa ningali kalangkang. Naha aya patung taman logam anu dipikaresep ku anjeun, punten gratis ka email ka sales1 @ b ...

Large Outdoor Statues Stainless Steel Sculpture Mushroom Shape Lawn Decoration

Patung Luar Gedong Patung Baja Baja ...

Naha anjeun kaget ku patung stainless steel supa ageung ieu? Éta dipasang di padang rumput hejo, AS. Arca supa ngagaduhan tempat kadua di hiji kasenian seni AS anu kasohor di antawis 50 arca patung.You tiasa ningali diri tina permukaan, kusabab dilakukeun kana permukaan kaca sareng gloss tinggi ku las sareng ukiran. Dirancang janten bentuk supa, éta langkung spektakuler upami anjeun ningali di dinya. Sareng klien asing urang gaduh penghargaan anu luhur pikeun patung luar ieu ageung. Naha henteu milih éta salaku kebon atanapi halaman ...

BALONG

  • Naon patung seni logam

    Patung seni logam maénkeun peran anu henteu tiasa digentoskeun dina desain ruang sareng hiasan. Patung logam hiasan tiasa dipasang rohangan umum atanapi tempat pedalaman, sareng tiasa dianggo dina pamandangan tradisional. Urang terang patung logam kalebet sababaraha jinis patung stainless steel, tambaga s ...

  • Naha perunggu dianggo pikeun patung

    Patung perunggu ngagaduhan waktos anu lami anu tiasa dijaga sareng dijaga langkung saé langkung ti ratusan taun. Dibandingkeun sareng patung-patung sanés, patung parunggu ogé gaduh sajarah anu panjang, sanés? Kami terang patung parunggu tembaga tiasa janten inpormasi, sato dll bentukna, hutang ka menit sareng detil khusus ngabutuhkeun ...

  • Naha baja kortén tiasa dilas?

    Baja Corten atanapi Weathering baja mangrupikeun jinis khusus tina séri baja alloy low antara baja stainless sareng baja karbon biasa. Cai mibanda résistansi korosi atmosfir sareng fitur palapis tibatan baja karbon biasa, sareng hargana langkung ekonomis tibatan baja stainless. Piring baja korten nyaéta ...