Patung Piedra (Xiamen) Co., Ltd.

Perkenalan Perusahaan

PIEDRA (XIAMEN) PULANG CO., LTD nyaéta khusus ngadamel patung sareng patung, sapertos patung logam, patung perunggu, patung lega, patung orat, jsb. Itung-itung patung sareng karya seni logam tiasa dianggo janten patung kebon, patung luar ageung, hiasan témbok logam, hiasan buruan, jsb.

Kami gaduh tim anu propésional pisan: desainer / seniman 3D berbakat, pagawé téknis, penjualan anu saé, inspektur QC propésional, tim purna jual anu kuat, anu nyumbang pisan kana karya seni kualitas luhur kami. Patung supa urang ngabantosan klien Amérika Serikat pikeun kéngingkeun harga anu ka-2 dina acara seni anu kasohor di Amérika Serikat, klién Amérika Serikat ayeuna janten koperasi kerjasama jangka panjang, disimpen sababaraha pesenan ka kami per taun.

Kalayan langkung ti 15 taun pangalaman dina ngahasilkeun sareng ngekspor patung logam sareng patung perunggu, kami tiasa nyayogikeun anjeun kualitas standar anu saé pisan, épék gelas luhur anu hadé dina patung stainless steel, karya seni anu alus teuing. Patung kami utamina kanggo seniman, desainer, galeri seni, grosir, proyek konstruksi ......

Kusabab manajemén kualitas anu ketat sareng reputasi anu hadé di luar negeri sareng domestik, patung kami parantos dijual ka seueur nagara, AS, Eropa, Uni Émirat Arab, Arab Saudi, Israel, Indonesia, sareng sajabana, sareng ayeuna urang gaduh agén di Malaysia. Singapura sareng Pilipina, kami ngarepkeun seueur perusahaan atanapi jalma anu ngiringan ngiringan ngawangun masa depan anu cemerlang!

Konsep "Kualitas luhur, kiridit pangalusna sareng kapuasan klien" nyaéta jiwa di perusahaan urang. Kahayang tiasa gaduh kasempetan kanggo ngalayanan anjeun !!

Jenis Usaha: Pabrikan
Distributor / Grosir
Ékspor
Perusahaan Dagang
Sell
Pasar Utama: Amérika Kalér
Amérika Kidul
Éropa Kulon
Wétan Éropa
Asia Wétan
Asia Tenggara
Timur Tengah
Afrika
Samudera
Sadunya
Merek: KAWANAN
No Karyawan: 100 ~ 150
Taun Didirikeun: 2006
Ékspor pc: 80% - 90%

Sajarah

Kami parantos tepang seueur klien salah sahiji paméran sareng galeri seni. Kami mitra palanggan ti mimiti kontak dugi ka layanan purna jual. Salaku supplier patung profésional, urang bahas sarat pikeun konsumén urang sareng nyayogikeun patung logam anu hébat pikeun aranjeunna. Marengan taun dumasar kontak taun, kami parantos ngadegkeun hubungan jangka panjang sareng nampi reputasi anu saé ti aranjeunna.

Gambar Pabrik

/about-us/
/factory-tour/

Palayanan

PIEDRA (XIAMEN) PULANG CO., LTD leuwih ti 10 taun dina garis bisnis patung, gaduh pangalaman anu sugih dina ngarancang sareng ngadamel patung sareng patung ngaropéa. Produk urang dibasajakeun kalebet patung stainless steel, logam, kuningan sareng orat. Sadaya patung henteu ngan ukur dilebetkeun salaku hiasan luar, sapertos tempat liburan, hiasan taman, hiasan di sisi laut, villa, hiasan kota; tapi ogé hiasan jero ruangan, sapertos hiasan hotél, hiasan klub, dekorasi balanja, hiasan kantor, ornamén bumi, hiasan layar sareng saterasna. Naha percanten patung anu langkung modéren sareng kreatif, bakal ngaraoskeun panon anjeun sareng ngaleupaskeun suasana haté anjeun.

Dina kecap, kami ngagaduhan tim profésional sareng koperasi pikeun nyumponan syarat anjeun. Tim kami kalebet pamimpin anu jauh, pandai anu kompeten, desainer seni anu saé, pagawé pangalaman anu réa, jalma anu ngatur kualitas. Kami gaduh pangalaman anu euyeub pisan dina nyiptakeun patung sareng instruksi dipasang patung. PIEDRA (XIAMEN) PULANG CO., LTD pasti tiasa nyayogikeun seueur jasa sapertos peryogina nasabah.

Pelayanan Kami anu Saé:

01. Nyayogikeun sababaraha gambar patung relatif pikeun rujukan klien heula.
02. Nyayogikeun desain gambar upami klien kedah.
03. Pabrik patung kualitas luhur pikeun klién.

04. Desainer Palanggan ditampi kalayan haneut.
05. Susun kiriman pikeun palanggan.
06. Nyayogikeun pamasangan instalasi situs kanggo nasabah, sareng nyayogikeun buruh pikeun dipasang di situs kanggo proyék ageung.

07. Nyayogikeun jasa penjualan sareng purna jual sateuacanna.
08. Nyayogikeun sababaraha cara anu dijaga pikeun klien.
09. Tiasa nangtang sababaraha proyek hésé.

Salawasna aya di dieu pikeun nyayogikeun pangsaéna sateuacan jasa sareng layanan purna jual kanggo anjeun.

Tim kami

PIEDRA (XIAMEN) PULANG CO., LTD parantos lami dina ngadamel sareng ngical patung. Tim kami gaduh pamimpin anu wijaksana, désainer berbakat, salespons anu sanggup, pagawé kaprigelan, jalma kontrol QC, sareng pagawé pangalaman. Anjeun tiasa yakin yén anjeun tiasa gawé bareng sareng kami. Hormat pisan ngabagéakeun anjeun pikeun nanyakeun kami ka iraha waé, sareng kami bakal salawasna di dieu pikeun ngajawab.

PIEDRA (XIAMEN) PULANG CO., LTD

JALAN 1407, CHANGAN BLDG, NO.75-77 JALAN LVLING, HULI DISTRICT, XIAMEN, 361009, FUJIAN, CHINA

Tel: 0086-13950080662, 0086-592-8264336 

Fax: 0086 592 5532472

Email: sales1@brandsculptures.com