Patung Perunggu Parahu tiasa nunjukkeun casting lengkep patungna langkung saé, khusus sapertos patung inohong, patung sato, patung cai mancur sareng sajabana Aya patung Casting anu béda pikeun pilihan anjeun, sapertos patung perunggu, patung tambaga, patung kuningan. Éta tiasa dijaga diluar waktos panjang ngeunaan ratusan taun. Sarung patung gangsa ieu gampang dipasang sareng ngajaga. Urang tiasa ngaropea bahan sareng desain naon waé salaku pamundut anjeun, upami anjeun hoyong terang langkung seueur detailna sareng mangga langsung hubungi kami.