Bapa. Bruce Ti Amérika (Proyék Patung Suung Cermin: 2.5m Jangkungna)

Hatur nuhun pikeun patung anu paling hébat anu anjeun parantos ngadamel pikeun kami dina sababaraha taun. Éta patung stainless steel leres-leres endah pisan sareng parantos narik seueur wisatawan di kebon golf. Hatur nuhun kanggo saran profésional dina instalasi. Sakumaha anjeun tingali, patung supa pohara endah sareng pikaresepeun nalika dina salju pisan! Anjeun tiasa ningali répéksi pemandangan éndah ti luhur. Naha jaga hubungan jangka panjang sareng saé di payun.

Ibu Roeqsana ti Indonésia (Proyék Patung Steel stainless steel: 10.4m L * 2.3m W * 3.5m H)

Patung lokomotif raksasa ieu kalintang mulya sareng endah anu saé salaku hiasan luar sareng jero ruangan. Sareng kami parantos nunjukkeun arca di mall balanja Indonesia, anu mangrupikeun téma anu hadé pikeun nunjukkeun budaya seni di dieu. Produksi sareng kerja keras anjeun pikeun nyekel jadwal kami anu pohara dihargaan.

Bapa. Daud ti Malaysia(Proyék Patung Logam Abstrak: jangkungna 215cm)

Patung logam anu berkesan sareng kreatif anjeun parantos ngajurung klien pisan. Aranjeunna reuwas sareng kataji ku desain modéren sareng kontémporér. Karyawan anjeun parantos seueur seueur karya seni anu saé pikeun urang. Marilah urang tetep usaha di hareup.

BAPA. Saif ti Oman (Bunder EunteungMProyék Patung etal: 5m Jangkungna)

Wah, ieu patung logam bunderan anu luar biasa, anu tos dipasang salaku hiasan luar. Anjeun parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé pikeun kami sareng kami resep pisan milih anjeun salaku perusahaan anu gawé bareng. Pangaruh eunteung hébat anu tiasa ngagambarkeun bayangan didinya. Ningali kana kerjasama waktos langkung urang.

BAPA. Michael ti Ceko (Proyék Patung Baja Corten Steel: 80cm Jangkungna)

Ngagaduhan patung bola di dieu. Éta saé pisan pikeun mésér patung ieu ti anjeun. Bumi dilas sareng diurus sacara saé, anu cocog pisan pikeun hiasan hias. Hatur nuhun pikeun karasa ngadamel patung ogé sareng ngatur pangiriman ka Céko kalayan aman. Ngarep-ngarep langkung seueur waktos kanggo damel babarengan.

Mr.Slave ti Israel (Proyék Patung Perunggu Perunggu: 1m jangkungna)

Nyaan hatur nuhun kanggo patung anu saé anu anjeun produksi pikeun kami. Patung Karate éta réalistis pisan anu nempatkeun salaku hiasan ruangan Dojo. Abdi héran pisan anu anjeun tiasa ngahasilkeun kana patung anu saleresna dumasar kana gambar sareng déskripsi. Dina hiji kecap, hatur nuhun sadaya usaha anjeun parantos laksanakeun pikeun kami. Pokokna, tetep hubungan bisnis arca.

Ms.Zarema ti Norwégia (Patung Baron Fiberglass: 2m jangkungna)

Patung Baron ieu réalistis pisan anu ampir sami sareng gambar anu kuring sayogi. Abdi pohara resep anu tiasa mésér patung ti perusahaan anjeun. Kuring keuna pisan ku élmu panarjamah anjeun ngeunaan fabrikasi patung sareng palayanan saencana. Sareng réspon gancang anjeun ngeunaan patarosan patung pisan diapresiasi. Kahayang tiasa tetep gawé bareng sareng di hareup.