Patung Eunteung Abstrak Kontémporér

No Modél: MES92

Katerangan Singkat:

Arca Huge Eunteung desain janten bentuk abstrak, anu katingalna sapertos supa abstrak. Ukuranna ageung sareng sakitar 2m jangkungna anu cocog pikeun nempatkeun interior sapertos patung hiasan jero ruangan. Patung palsu tiasa disimpen ogé pikeun waktos anu lami sareng henteu masalah pikeun ngajaga langkung ti 50-80 taun. Janten upami anjeun resep patung kerajinan sapertos kieu, punten langsung ngahubungan kami. Kami bakal nawiskeun anjeun harga kalapa pikeun rujukan anjeun.


Detil Produk

Produk Tag

Arca Huge Eunteung desain janten bentuk abstrak, anu katingalna sapertos supa abstrak. Ukuranna ageung sareng sakitar 2m jangkungna anu cocog pikeun nempatkeun interior sapertos patung hiasan jero ruangan. Patung palsu tiasa disimpen ogé pikeun waktos anu lami sareng henteu masalah pikeun ngajaga langkung ti 50-80 taun. Janten upami anjeun resep patung kerajinan sapertos kieu, punten langsung ngahubungan kami. Kami bakal nawiskeun anjeun harga kalapa pikeun rujukan anjeun.

Spésifikasi na

Patung Ngaran: Karya seni logam abstrak

Nomer item: MES92

Bahan: 316L Stainless Steel atanapi ngaropea

Ukuran: Ngaropéa

Pagawean: Handmade pinuh sareng diukir

Warna: Warna sorangan

Pamakéan: Karya seni Indoor atanapi patung ornamén jero rohangan

Harga: Kirimkeun kami pamundut anjeun

Angkutan: Ngaliwat laut

Paking: Bisi kai di luar

Pamayaran: TT atanapi Uni Kulon

Pabrik: Leres

OEM: Aya

MES92(4)

Bahan anu ngahasilkeun

1. Patung Logam

2. Patung Fiberglass

3. Patung Perunggu / Tambaga / Patung Kuningan

4. Patung résin

5. Patung Abstrak / Gambar / Sasatoan / Kartun Bentuk

Paket

Kami parantos milih bahan bungkus anu saé, ku kituna klien tiasa nampi patung sareng patung aman sareng lengkep.

1. Kami bakal nganggo rangkep kayu lapis anu disegel kanggo ngarangkep patung, anu luarna kandel standar, jero dina plastik atanapi busa tetep ngajempolan atanapi ngajauhan.

2. Urang tiasa ngabantosan mariksa asuransi lengkep pikeun barang anjeun upami anjeun hariwang.

3. Kandel busa lemes, tali kuat dua kali dilereskeun di jero sareng luar bungkus anu sacara efektif nyegah barang tina karusakan. Janten anjeun teu kedah hariwang ngeunaan pengiriman barang anu anjeun bakal nampa patung sareng aman bentukna.

FAQ

1. Ngeunaan MOQ

Q: Naon jumlah urutan minimum anjeun?

A: 1 pcs / Proyék, 100 pcs / 50-80cm jangkung patung leutik

2. Ngeunaan waktos kalungguhan

Q: Naon waktos lead pikeun produk?

A: Éta bakal dumasar kana jinis bahan sareng paréntah naon. Maka bakal perkirakeun tanggal dikintunkeun sakitar.

3. Ngeunaan kasalametan

Q: Naha patung anjeun aman pikeun pangiriman panjang?

A: Leres, sadaya patung urang henteu ngan ukur dibungkus ku busa plastik batin, tapi ogé nganggo peti kai luar anu kuat. Éta tiasa dikirimkeun ka seueur nagara deungeun tanpa karusakan.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami