Patung baja corten ogé disebut patung baja cuaca sareng corten produk kebon baja mangrupikeun desain anu unik sareng finish karahaan. Hal ieu populér pisan dianggo di tempat umum sareng kebon atanapi hiasan luar. Fitur utama nyaéta karat anu cocog pisan sareng patung seni luar. Nalika éta disimpen dina lingkungan luar sareng permukaan logam bakal janten lapisan pelindung alami pikeun nangtayungan sakabeh patung. Kanggo kami sadaya patung anu gawangna pinuh sareng desain ngaropéa ditampi kalayan haneut upami anjeun gaduh desain atanapi gambar sorangan, anjeun tiasa ngintunkeun pikeun rujukan urang. Tunggu balesan nanaon anjeun upami anjeun resep anu mana waé.