Baris Produksi

PIEDRA (XIAMEN) PULANG CO., LTD., salaku perusahaan patung profesional sareng desainer sareng pabrik urang sorangan, anu ngagaduhan pangalaman réa dina ngukir patung logam, patung perunggu, patung résin fiberglass. Kami salawasna nyayogikeun produk kualitas anu saé, kontrol kualitas ketat, jasa saurna jual terbaik pikeun klien. Kapuasan anjeun mangrupikeun motivasi kami pikeun nyiptakeun patung-patung anu teu dipercaya jeung ngesankeun.

Gambar Pabrik:

Gambar Ngangkut Sareng Paket:

OEM / ODM

OEM sareng ODM duanana disambut hangat! Unggal palanggan tiasa nyayogikeun sketsa, gambar 3D atanapi CAD pikeun rujukan kami, maka urang tiasa ngadamel patung numutkeun gambar sareng syarat tambahan klién. Kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun nyieun patung sampurna sareng ngajagi hak cipta klien kalayan desain na. Anjeun moal kuciwa pikeun gawé bareng kami dina munggaran waktu.

Wilujeng sumping ngahubungi kami upami anjeun ngagaduhan anu narik dina patung naon. Sadaya spésifikasi patung, warna, bentukna tiasa disaluyukeun sakumaha anu anjeun pikahoyong.

R&D

PIEDRA (XIAMEN) PULANG CO., LTD., sok ngajaga antusias pikeun neuleuman kaahlian sareng ideu anyar, teras nyiptakeun desain énggal pikeun nyumpingan raos béda ku klien. Upami klien sapertos patung kontemporer sareng eunteung, aranjeunna tiasa milih patung stainless steel. Upami pikeun patung unik sareng réalistis, aranjeunna tiasa milih patung perunggu. Upami pikeun patung cahaya sareng murah, patung orat mangrupikeun pilihan anu saé pikeun aranjeunna.

Wilujeng sumping ngahubungi kami upami anjeun ngagaduhan anu narik dina patung naon.

Sadaya spésifikasi patung, warna, bentukna tiasa disaluyukeun sakumaha anu anjeun pikahoyong.

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD.

Alamat: JALAN 1407, CHANGAN BLDG, NO.75-77 JALAN LVLING, HULI DISTRICT, XIAMEN, 361009, FUJIAN, CHINA

Usaha Telepon 1: 00-86-8264336, 00-86-13950080662

Usaha Telepon 2 : 00-86-13950110440

Usaha Telepon 3 : 00-86-13600922114

Fax: 0086-592-5532472

Email: sales1@brandsculptures.com

Website: www.metal-artsculpture.com

Propil QC

PIEDRA (XIAMEN) PULANG CO., LTD. pisan ngalaman sareng parantos ékspor produk ka seueur nagara, khususna di Amérika, Eropa, sapertos Norwégia, Asia sapertos Malaysia, Indonesia, Singapura, Israel sareng saterasna.

"Ngubaran klien kalayan ikhlas, nunjukkeun pisan reputasi perusahaan sareng kualitas anu hadé pikeun nyugemakeun paménta para nasabah" nyaéta konsép manajemén perusahaan kami. Kami ngarep pisan pikeun ngembangkeun sareng damel babarengan sareng unggal klien, anu tiasa ngawangun hubungan bisnis sareng sobat jangka panjang sareng kuat. Emang ngabagéakeun naon waé klien anyar pikeun ngahubungan kami upami aranjeunna resep kana patung naon.

Prosés Pesenan:

Prosés Produksi: