Patung abstrak anu kasohor diciptakeun ku tukang seni sareng ahli seni anu berpengalaman sareng berpengalaman. Désainer hoyong nganyatakeun ideu salaku patung abstrak kabentuk. Patung Abstrak sacara lega dipikanyaho ku jalma-jalma anu modéren sareng kontemporer. Sacara umum patung seni modéren tiasa didesain kana bentuk anu saderhana sareng katembong pikaresepeun sareng kreatif upami dipidangkeun di galeri atanapi tempat-tempat luar.