Patung Kembang Emas Kembang Emas

No Modél: MES91

Katerangan Singkat:

Naha anjeun katarik ku Patung Karat Stainless Steel ieu? Desain ieu réalistis sareng lumayan kuring anggap arca kembang logam ieu tiasa disimpen di kebon atanapi buruan janten patung hiasan seni. Patung logam ageung ieu mangrupikeun patung karesep abdi dina patung tutuwuhan serius. Kami tiasa ngarobih patung naon waé sakumaha sarat anjeun. Wéb kami gaduh sababaraha jinis produk janten anjeun tiasa mariksa éta pikeun rujukan.


Detil Produk

Produk Tag

Naha anjeun katarik ku Patung Karat Stainless Steel ieu? Desain ieu réalistis sareng lumayan kuring anggap arca kembang logam ieu tiasa disimpen di kebon atanapi buruan janten patung hiasan seni. Patung logam ageung ieu mangrupikeun patung karesep abdi dina patung tutuwuhan serius. Kami tiasa ngarobih patung naon waé sakumaha sarat anjeun. Wéb kami gaduh sababaraha jinis produk janten anjeun tiasa mariksa éta pikeun rujukan.

The Detail

Patung Patung hiasan taman seni modéren
Ukuran Patung khusus
Henteu. MES91
Gaya Patung halaman
Lamaran Patung jero rohangan atanapi patung bentang luar
Alamat Pabrik Xiamen, Fujian, Cina
Kargo Gumantung kana ukuran patung
Balanja Pangiriman laut
Waktu Produksi Sakitar 30-45 dinten
QC Staf profésional pikeun mastikeun kualitasna
MOQ 1 buah sayogi
Sampel Ngaropéa


MES91(4)

Naon Standar Pabrik Pabrik Anjeun?

Pabrikan sareng pabrik koperasi jangka panjang mangrupikeun pabrik olahan. Gaduh langkung ti 13 taun pangalaman manufaktur dina widang pembuatan patung. Dina waktos anu sasarengan pabrik kami nutupan 1000 méter pasagi, anu parantos dilengkepan ku profesi sareng karajinan tangan sareng pematung. Aya sababaraha departemén di pabrik urang, sapertos departemén mésér, departemén produksi, jabatan kontrol kualitas, jabatan bungkusan sareng transportasi jsb.

FAQ

Q1: Naha anjeun damel atanapi perusahaan dagang? Dimana tempatna?

Kami di pabrik Xiamen, Fujian.

P2: Kumaha anjeun tiasa nampi alit atanapi jalan satapak pesenan?

Pesenan leutik mangrupikeun tren! MOQ kami mangrupikeun sapotong

Q3: Naon anu kuring lakukeun upami kuring gaduh keluhan atanapi hoyong ngadamel klaim garansi?

Mangga wartosan penjualan anu anjeun mésér produk sareng ngahubungi sareng anjeunna & ngajelaskeun aduan anjeun. Anjeun ogé kedah peryogi buktina pameseran ku anjeun. Punten perhatoskeun yén pabrikan wajib nungkulan keluhan anjeun.

Q4: Dupi anjeun kersa kirimkeun katalog kami?

Pasti, kami gaduh seueur jinis patung pikeun pilihan anjeun, kami gaduh perusahaan E-katalog sareng anjeun tiasa terang budaya perusahaan kami sacara jelas.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami