Patung Luar Gedong Patung Jamur Bentuk Héjo Hiasan Lawn Dekorasi

Nomer Modél: MSS01

 

Katerangan Singkat:

Naha anjeun kaget ku patung stainless steel supa ageung ieu? Éta dipasang di padang rumput hejo, AS. Arca supa ngagaduhan tempat kadua di hiji kasenian seni AS anu kasohor di antawis 50 arca patung.You tiasa ningali diri tina permukaan, kusabab dilakukeun kana permukaan kaca sareng gloss tinggi ku las sareng ukiran. Dirancang janten bentuk supa, éta langkung spektakuler upami anjeun ningali di dinya. Sareng klien asing urang gaduh penghargaan anu luhur pikeun patung luar ieu ageung. Naha henteu milih éta salaku hiasan kebon atanapi halaman anjeun? AYA NU TUNGGUH ITU ANTARA HESITASI !!!


Detil Produk

Produk Tag

Naha anjeun kaget ku patung stainless steel supa ageung ieu? Éta dipasang di padang rumput hejo, AS. Arca supa ngagaduhan tempat kadua di hiji kasenian seni AS anu kasohor di antawis 50 arca patung.You tiasa ningali diri tina permukaan, kusabab dilakukeun kana permukaan kaca sareng gloss tinggi ku las sareng ukiran. Dirancang janten bentuk supa, éta langkung spektakuler upami anjeun ningali di dinya. Sareng klien asing urang gaduh penghargaan anu luhur pikeun patung luar ieu ageung. Naha henteu milih éta salaku hiasan kebon atanapi halaman anjeun? AYA NU TUNGGUH ITU ANTARA HESITASI !!!

Ngaran Patung Luar ageung Patung Stainless Steel Patung Bawang Hiasan Rumput
Barang No. MSS01
Ukuranna 2.6M (urang tiasa ngadamel ukuran naon waé)
Bahan stainless steel 316L
Ketebalan 2.2mm
Paroman Beungeut Pangilon
Skill Handmade sareng Dilas
Pangiriman 30-50 dinten nampi setoran.
Pangmayaran T / T, Western Union
rht (2)
rht (1)

Prosés patung baja stainless kasimpulan:

1) Nyusun patung lempung

2) Forging anu ageung numutkeun modél liat

3) Ngadamel potongan stainless steel ku sapotong

4) Ngisahkeun patung nalika sadayana bentuk kabentuk

5) Perawatan permukaan sapertos polishing atanapi eunteung disikat, plating,

lukisan, warna jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami