Kami ngagaduhan sababaraha pangalaman dina proyék patung luar ageung. Klien kami ti sadaya jagad, sapertos USA, Eropa, Italia, Spanyol dll. Kualitas kualitas patung modern sareng kaamanan mangrupikeun hal anu prioritas pikeun klien. Cara pasang patung ageung ogé penting pisan sareng kami bakal nawiskeun anjeun petunjuk anu rinci dipasang atanapi urang tiasa nyusun tim kerja profésional angkat ka nagara anjeun upami anjeun kedah dipasang. Naha wartosan kami upami anjeun hoyong gaduh patung kontemporer ayeuna.