Arca seni logam henteu ngan ukur ngagaduhan fungsi hiasan tapi ogé tiasa janten karya seni indoor atanapi luar upami disimpen di mana waé. Arca logam loba dipaké dina sababaraha kaayaan, sapertos arsitéktur bentang, taman, kebon, musium, mall, pusat umum, padang rumput hejo, pakarangan, jsb. Kami komitmen kana jasa anu berkualitas tinggi pikeun ngajantenkeun klien sareng bakal nyobian pangpangna pikeun nyieun patung kontémporér pikeun nyugemakeun palanggan urang. Naha hubungi kami iraha waé upami anjeun badé mésér patung seni modéren.