Patung luar modéren gaduh fitur résistansi korosi anu tiasa disimpen kira-kira ratusan taun. Patung desain taman modern tiasa dipasang di luar salaku patung kota, patung bentang, patung taman, patung taman jsb. Patung Modern Modern bakal janten pokus upami disimpen di dieu salaku patung landmark. Patung kami diciptakeun sareng dirarancang ku para ahli pangalaman anu seueur, ku kituna urang tiasa ngajangjikeun kualitas sareng prosedur detil dina sagala prosés.