• Naon patung seni logam

    Patung seni logam maénkeun peran anu henteu tiasa digentoskeun dina desain ruang sareng hiasan. Patung logam hiasan tiasa dipasang rohangan umum atanapi tempat pedalaman, sareng tiasa dianggo dina pamandangan tradisional. Urang terang patung logam kalebet sababaraha jinis patung stainless steel, tambaga s ...
    Maca deui
  • Naha perunggu dianggo pikeun patung

    Patung perunggu ngagaduhan waktos anu lami anu tiasa dijaga sareng dijaga langkung saé langkung ti ratusan taun. Dibandingkeun sareng patung-patung sanés, patung parunggu ogé gaduh sajarah anu panjang, sanés? Kami terang patung parunggu tembaga tiasa janten inpormasi, sato dll bentukna, hutang ka menit sareng detil khusus ngabutuhkeun ...
    Maca deui
  • Naha baja kortén tiasa dilas?

    Baja Corten atanapi Weathering baja mangrupikeun jinis khusus tina séri baja alloy low antara baja stainless sareng baja karbon biasa. Cai mibanda résistansi korosi atmosfir sareng fitur palapis tibatan baja karbon biasa, sareng hargana langkung ekonomis tibatan baja stainless. Piring baja korten nyaéta ...
    Maca deui