Baja Corten atanapi waja Weathering mangrupikeun jinis khusus tina séri waja campuran low antara stainless steel sareng baja karbon biasa. Éta ngagaduhan résistansi korosi atmosfir sareng fitur palapis dibandingkeun baja karbon biasa, sareng hargana langkung ekonomis tibatan stainless steel.

Pelat waja korden mangrupikeun lambar waja, janten tiasa dilas. Sacara rutin bahan baja korten tiasa dilakukeun kana bentuk tilu diménsi, sapertos alun-alun, segitiga, sagi opat, bujur sareng sajabana Desain ieu tiasa nunjukkeun ciri patung kortén sacara hadé sareng urang tiasa ngadamel bentuk sakali nalika anjeun mastikeun kami ides anjeun.

Patung rusty ieu tiasa dijaga langkung ti ratusan taun. Alesan utamana upami paparan ka lingkungan luar alam, permukaan baja sacara otomatis bakal ngawangun lapisan pelindung anti-korosi nalika dihubungkeun sareng hawa atanapi cai hujan jsb sareng henteu kedah mencét lapisan panyalindungan atanapi ngalakukeun nanaon. Mangrupikeun pilihan anu saé pikeun ngahias tempat luar, sanés?

Kami parantos ngadamel sababaraha proyék ker pikeun palanggan luar negeri sateuacan sareng utamina nganggo baja korden salaku bahan utama. Samentawis éta kami ogé parantos ngadamel seueur karya seni logam anu saé pikeun tukang ngaping atanapi desainer lokal kami, anu mangrupikeun salah sahiji seniman terkenal di Cina. Patung gawang kami pisan populer di imah sareng di luar negeri.

sdv

Sadayana di pabrik urang tiasa ngadukung OEM sareng ODM pikeun sagala rupa patung seni. Kami gaduh tim desain anu alus teuing pikeun nyumponan sarat anjeun. Kami langsung ngahasilkeun di lapangan nyieun patung sareng teu aya manusa anu tengah. Janten Urang tiasa nawiskeun anjeun harga saingan sareng akal salawasna.

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD.

Alamat Kantor: ROOM 1407, CHANGAN BLDG, NO.75-77 ROAD LVLING, HULI DISTRICT, XIAMEN, 361009, FUJIAN, CHINA

Telepon Langsung: + 86-592-5970572

Fax: + 86-592-5532472

M.: + 86-13600922114


Waktos Post: Jul-05-2020