Patung seni logam maénkeun peran anu henteu tiasa digentoskeun dina desain ruang sareng hiasan. Patung logam ornamén tiasa dipasang di rohangan umum luar atanapi tempat interior, sareng ogé tiasa dianggo dina adegan tradisional.

Kami terang patung logam kalebet sababaraha jinis sapertos patung stainless steel, patung tambaga, patung perunggu, patung baja korden jsb Biaya pembuatanna benten kusabab bahan baku. Dina taun-taun ayeuna, patung stainless steel parantos dianggo dina sababaraha tempat sapertos desain lansekap, hotel, klub, kantor, bumi, mall, kawasan padumukan, villas, laut, wisata liburan sareng saterasna. Dibandingkeun sareng patung fiberglass, patung gawenan logam ngagaduhan tékstur langkung béntés, anu langkung cocog pikeun desain modéren. Aya sababaraha kaunggulan, contona éta bakal ngagaduhan waktos hirup anu langkung lami, gampang diangkut, dipasang, dirawat, jst.

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD. mangrupikeun produsen Cina pikeun Patung. Perusahaan parantos ngadamel seueur patung di bumi sareng luar negeri, sareng kéngingkeun reputasi hébat ti klien kami. Kami nyayogikeun sagala jinis produk patung logam, pikeun langkung ti 1000 produk anu anjeun pilih. Kami nampi sambutan anjeun upami anjeun resep.

Taun 2008, urang parantos ngahasilkeun patung logam dicét lokomotik pikeun Indonésia, anu dipasang di mall balanja pikeun acara seni. Patung lokomotif didamel ku bahan stainless steel 316L anu hébat, anu dicét janten warna hideung warna emas numutkeun kahoyong klien. Sareng patung loco nyaéta kalayan panjang 10.4m * lebar 2.3m * jangkungna 3,5m, sakitar 3 bulan dugi ka réngsé. Sareng pamustunganana nganteurkeun ka tangan klien kalayan aman, sareng ngagaduhan koméntar anu luhur ti klien. Anu dijangjikeun urang nyaéta nyayogikeun kualitas anu hadé pikeun unggal klien, sareng aranjeunna sadayana klién VIP kami upami aranjeunna nempatkeun tatanan patung ka kami.

sdv

Cara kontak: Tiasa ngahubungi kami ku cara kieu pikeun langkung seueur panilitian upami anjeun resep.

Penjual: Cik Cathy

Telp: + 0086-13950110440+86 592 5970572

Aplikasi naon: 0086-13950110440

Email: sales1@brandsculptures.com

Facebook: 0086-13950110440 (atanapi patung cathy)

Skype: cathy4171

Kami Ngobrol: 0086-13950110440

Patalina: Patung Cathy


Waktos Post: Jul-07-2020