Patung perunggu ngagaduhan waktos anu lami anu tiasa dijaga sareng dijaga langkung saé langkung ti ratusan taun. Dibandingkeun sareng patung-patung sanés, patung parunggu ogé gaduh sajarah anu panjang, sanés? Kami terang tuang patung perunggu tiasa dijantenkeun inohong, sato sareng sajabana bentukna, kusabab menit sareng syarat detail khusus. Janten patung seniman bakal milih patung perunggu ieu pikeun ngahasilkeun patung perunggu kontemporer.

Patung seni modéren tiasa didamel tina bahan perunggu, fiberglass, stainless steel, baja korden jsb. Urang tiasa numutkeun sasuai khusus pikeun ngaropéa patung, tapi urang ogé kedah ngadasarkeun desain atanapi aplikasi tempat pikeun nyarankeun bahan anu cocog pikeun klien urang.

Kami gaduh pangalaman pemuatan patung langkung ti 13 taun, janten naha henteu ngahubungi kami upami anjeun hoyong gaduh ieu, hatur nuhun! Patung hiasan ngaropéa logam geulis pisan sareng warna naon sayogi pikeun kami sakali anjeun ngawartosan sarat anjeun. Naha henteu ngahubungi langsung, hatur nuhun!

we

Perusahaan Ngenalkeun

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD. Ayana di Kota Xiamen, Propinsi Fujian, Cina. Kami parantos ngadamel sagala rupa patung seni seni sareng arca langkung ti 10 taun. Produk kami kalebet patung luar ageung, patung taman, patung taman, patung kota jsb.

Kami milih bahan anu ramah lingkungan janten bahan utama, sapertos stainless steel, parunggu, orat. Tah ieu seueur dianggo dina widang patung urang.

Kami yakin kami tiasa nawiskeun harga anu pangsaéna sareng kualitas luhur produk pikeun klien kami, sareng milih kami anjeun bakal kéngingkeun anu pangsaéna. Mangga wartosan kami sapertos ieu di handap, hatur nuhun!

PIEDRA (XIAMEN) SCULPTURE CO., LTD.

Penjualan: Ibu Cathy

Telp: + 0086-13950110440+86 592 5970572

Aplikasi naon: 0086-13950110440

Email: sales1@brandsculptures.com

Facebook: 0086-13950110440 (atanapi patung cathy)

Patalina: Patung Cathy


Pos waktos: Jul-06-2020