Patung Luar pikeun acara paméran

No Modél: MES61

Katerangan Singkat:

Patung luar mangrupikeun raksasa anu tiasa dijaga salaku hiasan luar, sapertos hiasan alun-alun, hiasan acara seni sareng sateuacana. Dirancang kalayan bentuk cock, éta digosok kalayan pangaruh kaca sareng warna emas. Sareng éta bénten sareng warna emas umum, anu patung jago ieu nganggo warna emas anu élékopér janten anjeun tiasa ningali bayangan bayangan di dieu. Tapi warna emas lumayan teu tiasa ningali kalangkang. Upami aya patung kebon logam anu dipikaresep ku anjeun, punten gratis email ka sales1@brandsculptures.com.


Detil Produk

Produk Tag

Patung luar mangrupikeun raksasa anu tiasa dijaga salaku hiasan luar, sapertos hiasan alun-alun, hiasan acara seni sareng sateuacana. Dirancang kalayan bentuk cock, éta digosok kalayan pangaruh kaca sareng warna emas. Sareng éta bénten sareng warna emas umum, anu patung jago ieu nganggo warna emas anu élékopér janten anjeun tiasa ningali bayangan bayangan di dieu. Tapi warna emas lumayan teu tiasa ningali kalangkang. Upami aya patung kebon logam anu dipikaresep ku anjeun, punten gratis email ka sales1@brandsculptures.com.

 

Barang No. MES61
Katerangan patung luar Adat istiadat
Bahan Baja Logam
Ukuranna Tiasa ngaropéa
Logo Leres, Logo tiasa ukiran laser, embossed / debossed tina kapang jsb.
OEM / ODM Leres, wilujeng sumping. Punten kirimkeun kami desain atanapi gambar atanapi skétsa kami
Biaya conto Disawalakeun sareng pengiriman barang
Sampel kalungguhan waktos Kira-kira15
Waktos pangiriman Sakit 25-30days, gumantung kana kuantitas sareng kaayaan modél
Dianggo Hiasan bumi, kado, koleksi seni, hiasan kebon, hiasan buruan, hiasan halaman, hiasan bentang, hiasan kantor, hiasan perumahan, jst.
Bungkusan Bungkus Kayu lapis anu disegel
Pernyataan Gambar ngan ukur nunjukkeun kamampuan manufaktur urang. Anjeun tiasa yakin ngeunaan kualitas urang
Milih kaahlian Handmade, ngukir, sanding, polishing atanapi lukisan atanapi Chromed dina beungeut cai

Ngeunaan Sampel
1. Sampel tiasa dilakukeun ku urang, tapi sadaya biaya kedah janten bagian klien. Unggal desain kedah didamel ti mimiti. Upami anjeun parantos mesen ageung, biaya sampel bakal ditolak tina jumlah pesenan.
2. Rancang ideu atanapi gambar ku desainer profésional urang. Anjeun tiasa masihan kami ideu anjeun, atanapi anjeun tiasa ngantep kami ngarancang pikeun anjeun.

Proses Patung Baja Stainless Modéren:
1. Urang tiasa ngadamel sketsa handmade / busa 3D atanapi kapang plastik gumantung kana déskripsi anjeun.
2. Ngadamel struktur logam numutkeun gambar anjeun atanapi sampel alit.
3. Tutup piring stainless steel dina jero pigura
4. Ngalap sareng ngagoskeun beungeut kana épék


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami