Kami mangrupikeun pabrik patung logam stainless steel profésional, anu ngagaduhan pangalaman anu saé dina patung fabrikasi patung. Saban potongan logam Stainless Steel Properties mangrupikeun buatan tangan. Salaku patung pabrik langsung kami parantos dilengkepan ku tim kerja anu berpengalaman pikeun ngalayanan klien kami. Kami terang Patung Stainless Steel tiasa janten hiasan di jero ruangan atanapi luar. Biasana nyarioskeun patung baja eunteung mangrupikeun salah sahiji jinis seni stainless steel anu dipikaresep pikeun klien di pasar luar negeri, kusabab permukaan kaca spion baja herang sareng garis desain anu lancar. Kami milih stainless steel 316L salaku bahan utami, janten kami tiasa mastikeun yén matéri ieu dianggo ketat numutkeun pamundut anjeun.