Patung relief témbok tiasa didamel tina fiberglass atanapi bahan perunggu. Éta tiasa ditempatkeun dina témbok salaku hiasan seni modéren. Tembok seni témbok kalebet lega, lega lega sareng lega lengkep. Arca lega anu lega mangrupikeun 50% patung lega lengkep, sareng patung lega anu rendah 20% -30% tina hiji lengkep. Éta tiasa dilakukeun kana sagala rupa bentuk, sapertos pabrik, angka, sato sareng saterasna. Upami anjeun resep, naha henteu ngahubungi kami dina waktos bébas anjeun, nuhun!